Salutare, Tedicioșilor!

Știați că istoria scrimei a început în 1896, atunci când s-a desfășurat prima ediție a celei mai importante competiții mondiale care reunește toate sporturile importante? În prezent, acest sport se desfășoară în aproximativ 150 țări și este popular pentru oamenii de toate vârstele, inclusiv pentru copii.

Pe 2 august dăm start provocării #StartLaMiscare din scrimă! Știați că Ana Maria Brânză este campioană mondială la acest sport? Dragostea ei pentru scrimă a început chiar în copilărie, când fratele ei mai mare a dus-o la primul antrenament, iar din acel moment toată viața Anei a însemnat acest sport.

Fiind o fire foarte ambițioasă, Ana a devenit campioană națională la doar 7 luni de când a pășit prima dată în sala de scrimă, demonstrând că totul este posibil atunci când te antrenezi serios și îți propui să fii cel mai bun. Între timp, Ana a câștigat titlurile de campioană europeană și mondială la acest sport!

Acum este timpul să dăm #StartLaMiscare de la mic la mare și să învățăm mișcările din scrimă! Urmăriți provocările propuse de Ana Maria Brânză, intrați în competiție și puteți câștiga super premii: vouchere Decathlon în valoare de 300 lei și mascota Tedi!

Ce aveți de făcut?

Filmați-vă în formula de copil și părinte (sau bunic) în timp ce faceți mișcările propuse de Ana Maria Brânză. Apoi postați filmulețul realizat împreună cu unul dintre membrii familiei pe profilul personal de Instagram, TikTok sau în secțiunea de comentarii a uneia din cele 3 postări video de pe pagina de Facebook Tedi alături de hashtag-ul #StartLaMiscare!

Dacă nu ați făcut scrimă până acum, nu-i nici un fel de problemă! Acum este momentul perfect să descoperiți acest sport care necesită multă atenție și viteză de reacție. Puteți afla mai multe chiar de la Tedi în videoclipul Lecția de Scrimă!

Pentru mai multe detalii, consultați Regulamentul campaniei.

Nu uitați să urmăriți provocările sportive ale lui Tedi pe paginile oficiale de Facebook, Instagram și TikTok.

Provocarile Anei Maria Branza

Castigatori

Câştigătorii pentru provocarea din scrimă sunt:

Mariana Pata-Alba
Catalina Stanusi
Anca Mirela Neacsu
Ianis Preda
Marian Neacsu
Larisa Chiaburu
Valentina Preda
Elena Plesa
Valentino Brighila
Mihai Daniela

Accepta provocarea lui Tedi, filmeaza rutina favorita si va aparea aici!

Meniu