Șut, bară, gooooooool!

În luna iulie dăm #StartLaMiscare de la mic la mare și ne jucăm cu mingea de fotbal!

Haideți în concursul nostru, faceți sport alături de Tedi și de fotbalistul Vasile Maftei și puteți câștiga super premii: vouchere Decathlon în valoare de 300 lei și mascota Tedi!

Știați că istoria fotbalului a început acum mai bine de 100 de ani în Marea Britanie? De atunci, acest sport a devenit atât de popular, încât se estimează că în lume există peste 3.5 miliarde de fani!

Ce aveți de făcut?
Filmați-vă în formula de copil și părinte (sau bunic) în timp ce faceți mișcările propuse de Vasile Maftei (fost fotbalist la Echipa Națională a României) și fiul său, Mati. Apoi postați filmulețul realizat împreună cu unul dintre membrii familiei pe profilul personal de Instagram, TikTok sau în secțiunea de comentarii a uneia din cele 3 postări video de pe pagina de Facebook Tedi alături de hashtag-ul #StartLaMiscare!

Acum este momentul să exersați pasele cu piciorul, jocul de cap sau tehnica de dribling! Hai să dăm #StartLaMiscare și să ne bucurăm de fotbal! Nu uitați, puteți înscrie clipurile în perioada 5 iulie – 1 august 2021!

Pentru mai multe detalii, consultați Regulamentul campaniei. Nu uitați să urmăriți provocările sportive ale lui Tedi pe paginile oficiale de Facebook, Instagram și TikTok.

Provocarile lui Vasile Maftei

Castigatori

Câştigătorii pentru provocarea din fotbal sunt:

Neacșu Anca Mirela
Pată-Albă Mariana Cornelia
Stănculescu Andreea Maria
Ailoae Narcis Lucian
Preda Georgiana Maria
Lungu Elena
Miriam Popescu
Stănuși Alexandru Ionuț
Văcaru Florentina Gabriela
Voicu Gabriel

Accepta provocarea lui Tedi, filmeaza rutina favorita si va aparea aici!

Meniu