Tedicioșilor, știați că viața este mai frumoasă pe două roți?

Ați ghicit, am venit cu o nouă provocare #StartLaMiscare. Dar înainte de toate, trebuie să vă spun că în lume sunt peste 1 miliard de bicicliști, iar bicicletele sunt folosite atât pentru sport, cât și pentru plimbări zilnice.

Ciclismul, căci așa se numește sportul făcut pe bicicletă, este o disciplină foarte veche, iar prima cursă a avut loc acum peste 150 ani. Aceasta s-a desfășurat la Paris și a fost câștigată de un englez, iar anul exact este 1868.

În prezent există mai multe tipuri de biciclete: mai mici, pentru copii, dar și biciclete mari pentru adulți, gândite special pentru șosea sau munte.

Pe 6 septembrie dăm startul provocării #StartLaMiscare pentru ciclism! Știm că vă place să pedalați în familie, așadar am pregătit trei provocări care vă vor ajuta să faceți mai multă mișcare alături de cei dragi.

Alături de noi se află Ede Molnar, multiplu Campion Național, care încă de mic a fost îndrăgostit de bicicletă, iar acum a ajuns să fie unul dintre cei mai buni sportivi din România la această disciplină. În plus, Ede a devenit recent și Campion Balcanic, ceea ce demonstrează că munca serioasă și ambiția te pot duce mai departe decât ai visat vreodată!

Hai să învățăm împreună mișcările din ciclism! Intrați în competiție și puteți câștiga super premii: vouchere Decathlon în valoare de 300 lei și mascota Tedi!

Ce aveți de făcut?

Filmați-vă în formula de copil și părinte (sau bunic) în timp ce faceți mișcările propuse de Ede Molnar. Apoi postați filmulețul realizat împreună cu unul dintre membrii familiei pe profilul personal de Instagram, TikTok sau în secțiunea de comentarii a uneia din cele 3 postări video de pe pagina de Facebook Tedi alături de hashtag-ul #StartLaMiscare!

Este momentul perfect să descoperiți ciclismul, un sport care ne ajută să ne dezvoltăm armonios și să dobândim abilități de coordonare! Puteți afla mai multe chiar de la Tedi în videoclipul Tedi Ciclist!

Pentru mai multe detalii, consultați Regulamentul campaniei.

Nu uitați să urmăriți provocările sportive ale lui Tedi pe paginile oficiale de Facebook, Instagram și TikTok.

Provocarile lui Ede Molnar

Accepta provocarea lui Tedi, filmeaza rutina favorita si va aparea aici!

Meniu