Tedi dă „Start la mișcare de la mic la mare” în 2021 cu o campanie de sport dedicată familiilor!

Ana Maria Brânză, campioană mondială la scrimă, lansează o provocare multi-sport alături de Tedi și sportivi profesioniști.

Invităm copii, părinți și bunici să descopere rutinele de mișcare din fiecare sport, să le exerseze și să se distreze, apoi să se filmeze și să intre în cursa pentru super premii!

Întregul proiect va cuprinde provocări din gimnastică, fotbal, scrimă, ciclism, atletism, dans și… împodobirea brăduțului!

Hai să facem sport și împreună să dăm #StartLaMiscare!

Invata miscari noi din sportul tau preferat si Tedi te premiaza!

Iata ce trebuie sa faci:

1

Am pregătit 7 luni pline de provocări sportive! Descoperă mai jos calendarul de provocări #StartLaMiscare!

2

Urmărește clipurile video disponibile în luna curentă și fii atent la mișcările sportivilor și ale juniorilor.

3

Exersează noile mișcări învățate alături de familie și distrează-te făcând mișcare!

4

Filmează momentul în care faci rutina propusă, neapărat în formulă de copil și părinte sau bunic! Dacă nu îți iese din prima, nu-i problemă, mai încearcă o dată. În acest fel te vei distra făcând mișcare alături de familie.

5

Postează filmulețul pe contul tău de Instagram sau TikTok, căruia îi poți pune imnul “Start la miscare de la mic la mare” (îl poți lua direct cu Use Audio de pe Reels sau TikTok. Dacă nu te descurci, îl poți descărca de aici) sau la una dintre postările de pe contul de Facebook Tedi (daca vrei, poti folosi imnul Tedi si acolo).

6

La finalul fiecărei provocări, Tedi premiază prin tragere la sorți 10 familii care au făcut rutinele propuse în intervalul indicat! Mult succes!

Abia asteptam sa vedem clipurile tale pe:

Meniu